Sunday, March 11, 2007

Νέα αρχή...

Νέα αρχή σε όλα... Νέοι ρυθμοί που πρέπει να προσαρμοστείς και νέα super δουλειά! Νέο τρέξιμο και νέες προσδοκίες! Όλα καλά!

To σημαντικότερο όμως είναι να μείνεις αυθεντικός και ειλικρινής σε όλες τις σχέσεις σου και σε κάθε επίπεδο. Γιατί ο καθένας θα σε εκτιμήσει για αυτό που είσαι βαθιά στην καρδιά και το μυαλό σου. Όχι για τίτλους, όχι για τις επαγγελματικές κατακτήσεις σου, για τίποτα υλικό που διαθέτεις.

Γιατί αυτό που μετράει είναι πολύ απλό να το εκτιμήσει κάποιος, αρκεί να υπάρχει σταθερά εγκαταστημένο μέσα σου...

Labels:

4 Comments:

Blogger Εραστες της Γαστρονομιας... said...

Καλή αρχή μέσα από την καρδιά μου, κοριτσάκι μου! Όλα θα πάνε πολύ πολύ καλά, να είσαι σίγουρη!

March 13, 2007 5:03 PM  
Blogger vampiria said...

Καλημέρα αγαπούλα μου! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ! Και σ' εσένα κάθε επιτυχία και το καλύτερο μέλλον! Τσουλάκι μου μη χαθούμε! Καφεδάκι soon, έτσι;

March 13, 2007 11:49 PM  
Blogger FuSmOKer said...

vampiria εσύ μια χαρά τα λες.
Δεν νομίζω πως σκέφτονται όλοι όμως όπως εσύ. Διότι λίγοι εισβάλουν στην ψυχή του καθενός και ακόμη λιγότεροι θα κοιτάξουν τα εσωτερικά χαρίσματα και το βάθος μέσα. Οι πιο πολλοί κοιτάζουν το περιτύλιγμα, να είναι γυαλιστερό, πολύχρωμο κλπ και αδιαφορούν για το περιεχόμενο το οποίο παίζει να είναι εντελώς άδειο.
Γάμα τα δηλαδή.

Καλό ξεκίνημα και καλό κουράγιο (κυρίως!) στη νέα σου δουλειά.

March 14, 2007 9:51 AM  
Blogger vampiria said...

@fusmoker:
Ευχαριστώ καλέ! Το ελπίζω γιατί έχει πολύ ζόρι! Όσο για το σχόλιο τι να πω; Καλό και το γυαλιστερό, αλλά δεν κουράζει μόνο αυτό κάποια στιγμή; Anyways, εγώ προσπαθώ να μην υποκρίνομαι και να αποφεύγω κάθε είδος υποκρισία! Όλα βέβαια έχουν ένα τίμημα, δε λέω! Αλλά λέω να το παλέψω κι ό,τι γίνει!

March 14, 2007 1:05 PM  

Post a Comment

<< Home