Monday, January 29, 2007

Άντρες, άντρες, άντρες…

…και όχι όποιοι κι όποιοι! Είναι κούκλοι, είναι αλάνια, είναι ψαγμένοι και… θεοπάλαβοι! Και είναι όλοι δικοί μου!

Ξέρω – ξέρω, το μυαλό πάει κατευθείαν στο πονηρό (όπως σε αυτά τα καινούργια φιστίκια, τα Felix)! Ακόμα και από «φίλες» έχω ακούσει διάφορα δύσπιστα υπονοούμενα ή ευθέως εννοούμενα για το θέμα, πράγμα που ενίσχυσε πολύ τη γνώμη μου για τις ανθρώπινες σχέσεις!

Πριν βιαστείτε, όμως, να βγάλετε συμπεράσματα, όλοι αυτοί οι άντρες δεν είναι άλλοι από τους καλύτερους φίλους μου, εκείνους που μπορούν να ακούσουν τα καλά μου, τα άσχημα, τις… μαλακιούλες και τις γκρίνιες μου, όπως και εγώ είμαι «ανοιχτή» να ακούσω τα δικά τους!

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το ανδρικό και το γυναικείο στοιχείο συνδυάζονται και λειτουργούν μόνο σεξουαλικά. Παρ’ όλ’ αυτά, όταν ξεπεραστεί το στάδιο αυτό, μπορούν να γεννηθούν οι καλύτερες φιλίες μεταξύ τους! Ο ερωτισμός, βέβαια, παραμένει και συχνά μπορεί να γίνει πολύ έντονος, αλλά τότε όλα είναι θέμα χειρισμών. Και αν, μάλιστα, παραμείνει σε ελεγχόμενο επίπεδο, τότε η συνεννόηση και η επικοινωνία με έναν άντρα μπορεί να είναι κλάσεις καλύτερη από ότι με μια γυναίκα!

Τα προτερήματα της φιλίας με έναν άντρα

- Πρώτο και κύριο, το αντρικό μυαλό λειτουργεί πολύ διαφορετικά από το γυναικείο. Η λογική των ανδρών είναι τετράγωνη και δεν κολλάει στις λεπτομέρειες και τις μικρότητες της γυναικείας νοοτροπίας. Το καλύτερο που κερδίζει μια γυναίκα στη φιλία της με έναν άντρα είναι μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων και των καταστάσεων χωρίς κομπλεξισμούς και ανασφάλειες.

- Ακόμα και να τσακωθείτε, το πολύ-πολύ να βριστείτε! Αν, μάλιστα, ο λόγος είναι ψιλοασήμαντος, μετά από λίγη ώρα θα είστε πάλι μέλι-γάλα! (Για δοκίμασε να τσακωθείς με γυναίκα! Θα τινάζεις τα… χώματα από τους ώμους σου τουλάχιστον για τα επόμενα δύο – τρία χρόνια!)

- Προστασία! Το ίδιο είναι να γυρίζεις τέσσερις τα ξημερώματα από clubbing με γυναικοπαρέα (ή ακόμα χειρότερα μόνη) ή με έναν φίλο σου που μπορεί να… ξηγηθεί για πάρτη σου, αν χρειαστεί; Ακόμα και το θέαμα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και για τους δύο.

- Ένας άντρας στην παρέα διώχνει τους ανεπιθύμητους wanna be εραστές σου! Τώρα, βέβαια, αν ήθελες να χτυπήσεις γκομενάκι, έπρεπε να διαλέξεις διαφορετική παρέα!

- Τέλος, (και όποια θέλει διαφωνεί), ακόμα και όλα τα μπάζα της περιφέρειας πρωτευούσης και περιχώρων να έχουν συγκεντρωθεί (τι γκαντεμιά είναι αυτή;) στο μπαράκι που βρίσκεσαι, υπάρχει πάντα ο ωραίος κολλητός σου (ακόμα και αν είσαι η μόνη που τον βλέπεις ωραίο!) που σε συνοδεύει και διορθώνει το… τοπίο και τη διάθεσή σου!

Αν μετά από όσα διάβασες, εξακολουθείς να πιστεύεις πως η φιλία με έναν άντρα είναι ανέφικτη, άχρηστη και ακόμα χειρότερα καταδικασμένη, ξέρεις ακριβώς πώς θα τον… αξιοποιήσεις (not bad!).

Αν πάλι άλλαξες γνώμη και θέλεις να δεις και την άλλη πλευρά του νομίσματος, πληροφορίες εντός (χα…)

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home