Wednesday, February 14, 2007

Τα 10 πράγματα που μου τη σπάνε στον Αγ. Βαλεντίνο...

1. Τον ξέραμε και από χθες; Από που ήρθε; Ποιος ο σκοπός του; Αμφιβάλει κανείς ότι είναι άλλος ένας τρόπος να μας πάρουν χρήμα, χωρίς να το καταλάβουμε;

2. Τα χιλιάδες πολύχρωμα, ξενέρωτα κουκλάκια που έχουν φουλάρει τον τόπο. Ομαδική τύφλωση θα πάθουμε από το τόσο κόκκινο!

3. Τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, δελτία ειδήσεων, talk shows, με αποκορύφωμα τις εκπομπές life style, μας πρήζουν από το πρωί ως το βράδυ για τις... μοναδικές εκδηλώσεις αγάπης προς
διάσημους ή μη συντρόφους, είδωλα της νεολαίας και ερωτικά απωθημένα.

4. Οι (ζευγαρωμένες, κυρίως) φίλες μου, που σου λένε χρόνια πολλά (μην τρελαθούμε!) με το που θα ανοίξουν το μάτι! Κορίτσια, πιείτε μια γουλιά καφέ πρώτα!

5. Η επέλαση των εραστών στους δρόμους! Πήχτρα η Κηφισίας το βράδυ! Καλά όλοι στις 8:00 βρήκανε να βγούνε; Συνεννοημένοι είναι;

6. Τα μπλουζάκια, μαξιλαράκια, ακόμα και βρακιά (!) με την επιγραφή "Σ'αγαπώ"! Γράψτε το στο κούτελο βρε παιδιά! Δεν θα το χάσει κανείς!

7. Το μέλι και το... σορόπι που πλημμυρίζει τα τρένα, τα λεωφορεία, το μετρό από το πρωί. Αν δεν προσέξεις, μπορεί και να γλιστρήσεις, μέρα που είναι!

8. Ότι οι... ζευγαρωμένες φίλες σε κοιτούν με βλέμμα όλο κατανόηση, λέγοντας "Άντε, του χρόνου να το γιορτάσεις κι εσύ με κάποιον!"

9. Ότι, αν είσαι.... single, το βράδυ εκείνης της ημέρας, ακόμα και αν βγεις με γυναικοπαρέα, στην καλύτερη θα σε περάσουν για λεσβία! Διαφορετικά, θα ξενερώσεις από αυτή τη διάχυτη χαρά και γλύκα που ξεπερνάει τα όρια του φυσιολογικού!

10. And the winner is: Όλοι περιμένουν αυτή τη μέρα για να... γιορτάσουν τον έρωτά τους! Είμαστε σοβαροί; Ο αληθινός έρωτας γιορτάζει κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό!!

Labels:

3 Comments:

Blogger Εραστες της Γαστρονομιας... said...

Μαζί σου φιλεναδάκι! Θες να ορίσουμε την 15 Φεβρουαρίου ως την Μέρα του Αντι-Βαλεντίνου.

February 15, 2007 4:06 AM  
Blogger FuSmOKer said...

@vampiria:
Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που τα ακούω αυτά από γυναίκα

March 12, 2007 3:47 PM  
Blogger vampiria said...

Αγαπητέ μου fusmoker, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην γυναίκα και τη... γυναικούλα! Χιχι...

March 13, 2007 1:30 PM  

Post a Comment

<< Home