Monday, April 30, 2007

Η θεωρία του γραμματόσημου...

"Φτουυυυ", ακούστηκε δυνατά και ξαφνικά γέμισες ανασφάλεια... Περίμενες δύο, πέντε, δέκα ημέρες πάνω από το τηλέφωνο αλλά τίποτα. Από την πλευρά σου είχες κάνει όλες τις απαραίτητες "πρώτες" κινήσεις, η αδιαφορία όμως τις σκότωσε και αυτές. Ένα νέο συναίσθημα αναδύθηκε: μια ακατανίκητη ανάγκη να του μιλήσεις, να τον πάρεις τηλέφωνο, να τον δεις. Και, παράλληλα, να του τα χώσεις για το πόσο γάιδαρος είναι, να του ζητήσεις εξηγήσεις, να του πεις ότι τον θέλεις!

Ανακοίνωση: "You have just entered the...grammatosimo (κατά το twilight) zone! Γνώρισες, δηλαδή, τον τυπάκο, κάτι ψιλοπαίχτηκε και μετά σου έριξε ένα μεγαλοπρεπές φτύσιμο! Στην πλάτη; Στη μούρη; Δεν ξέρω που σε πέτυχε, από 'κει και έπειτα, όμως, μπήκες στο μαγνητικό πεδίο των κολλημάτων. Ένας τεράστιος αόρατος μαγνήτης σε τραβάει κοντά του και τα συμπτώματα φαίνονται αμέσως:
  • Στενοχωριέσαι... Κυκλοφορείς με τη μούρη κάτω και το ένα μάτι να ξεφεύγει προς το κινητό.
  • Τον σκέφτεσαι συνέχεια... Τον βρίζεις και ψάχνεις να βρεις πιθανούς λόγους για το φτύσιμο (κυρίως θέτοντας τον εαυτό σου ως κύριο ένοχο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του)!
  • Τον δικαιολογείς... Έχει πήξει στη δουλειά, έχει τις μαύρες του, πονάει ο κώλος του και τα συναφή. Τι τραβάει ο καημένος!

Έχω άσχημα νέα, κορίτσι μου, όσο και να χτυπιέσαι, να γουστάρεις ή να τον θέλεις! Πάπαλα το παλικάρι! Ήθελε να πηδήξει και δεν του έκατσες; Ήθελε να πηδήξει και του έκατσες; Δεν γούσταρε απλώς την πάρτη σου; Ότι δικαιολογία και να βρεις, η λογική έχει τον αντίλογό της. Εσύ φέρθηκες με βάση το πως ένιωθες. Άσε να κουνήσει και λίγο το δαχτυλάκι του ο μαντράχαλος! Τι στο διάολο τους λένε κυνηγούς; Τι στο καλό γονίδια τους έδωσε η μαμά Φύση; Για να τρώνε από τα έτοιμα; Αν γουστάρει έστω και λίγο, θα προσπαθήσει. Και αν πάλι όχι, τελείωσαν οι άντρες;

STOP! Εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι:

  • να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, με τα εσώψυχα, με τα... εξώψυχα, όπως κάθε φυσιολογική γυναίκα
  • να προωθήσεις τα επαγγεματικά σου, ειδικά αν γουστάρεις τη δουλειά σου και την κάνεις με την καρδιά σου
  • να δώσεις χρόνο στις παρέες σου και στα άπειρα γκομενάκια που κυκλοφορούν τριγύρω (κοίτα και λίγο γύρω σου! Θα εκπλαγείς)
  • κάνε ό,τι γουστάρεις! Αν του αρέσεις θα ξαναχτυπήσει! Και κυρίως,
  • ΑΣΕ ΚΑΤΩ το μπουρδέλο το τηλέφωνο!

Labels:

14 Comments:

Blogger Zelot said...

Καλά ε! Γέλασα με την ψυχή μου! Μου θυμίζει κάποιες φίλες μου...
Το περιγράφεις απίστευτα ωραία!!!
Η αλήθεια είναι πως πίσω απ'αυτά που γράφεις κρύβεται η πραγματικότητα της εποχής. Και πιστεύω πως θα συμφωνήσεις πως ο "νέος τρόπος ζωής" επιβάλει να είμαστε χωρίς συναισθήματα. Ή τουλάχιστον να προσπαθούμε συνεχώς να τα κρύψουμε...
Μπράβο ρε βαμπιράκι! Σου βγάζω το καπέλο!

April 30, 2007 2:29 AM  
Blogger drunksoul said...

Παραδέχεσαι λοιπόν οτι οι γυναίκες είνα σαν τα γραμματόσημα.Μην το πεις παραέξω αλλά και οι άντρες έτσι είναι.Έχει και αυτό την πλάκα του...

April 30, 2007 2:44 AM  
Anonymous Anonymous said...

Αγάπης αγώνας άγονος...

April 30, 2007 3:13 AM  
Blogger Dannossiel said...

apla polu sostes oi sumvoules sou.to mati pou xefeugei sto kinito einai standsr fasi opos kai na to kleineis kai na t anoigeis meta apo pente lepta les kai th allaxei kati.episis klasiko einai to vrisimo pou rixneis se opoion allon eixe tin kaki empneusi na se parei.oso gia to antras kunhgos...xmmm...exafanistike me ta xronia...apo tote pou vgikame ap tis spilies kirios...

April 30, 2007 10:28 AM  
Blogger vampiria said...

@Zelot:
Τι να κάνουμε ρε μωρό! Μας έχει φάει αυτή η...νέα εποχή και θα αρχίσουν να μας... τρώνε διάφορα πράγματα σε λίγο (είμαι μια κυρία και δεν μπορώ να τα αναφέρω τώρα. Χαααχα!) Το πρόβλημα είναι όταν θέλει να κρυφτεί ο ένας κι ο άλλος δε μπορεί να λειτουργήσει έτσι! Τι να κρύψεις; Οτι γουστάρεις; Και ποιο το όφελος; Αααχ, πάει χάλασε ο κόσμος!
Φιλιά καλό και καλησπέρες...

@drunksoul:
Φυσικά και το παραδέχομαι ρε μωρό! Τι; Νομίζεις ότι επειδή κάνουμε τις ψηλομύτες...; Μπααα! Εντάξει το μυστικό θα μείνει μεταξύ μας! Χαχα! ;-))

@ΣεξΠυρ:
Μάλλον δεν γίνεται πιο άγονος! Ελπίζω να υπάρχουν και χειρότερα για να μην απογοητευτώ!
Καλησπέρες...

@Dannossiel:
Πέστα ρε κούκλα μου! Ειδικά αυτό με το άδικο βρισίδι στον άμοιρο που είχε την έμπνευση...(το έχω κάνει κιόλας - μαλακία οι άπειρες συγγνώμες μετά για να εξιλεωθείς)! Ξέρουμε τίποτα για χρονομηχανή; Οχι,ε; Κρίμα κι έλεγα να γυρίσουμε το χρόνο πίσω λίγο. Ή μήπως όχι;
Φιλάκια μπέμπα...

April 30, 2007 1:27 PM  
Blogger FuSmOKer said...

Μάλλον την πάτησες Βαμπίρια! :)
Δυστυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα. Για να βρεις Άντρα -πλέον- πρέπει να τον ψάξεις μέσα από το καλαμάκι του φραπέ.
Και εδώ βρίσκω το εξής λάθος.
Ο άντρας πρέπει να κυνηγάει και να ψάχνει την γυναίκα. Έτσι το βλέπω. Όχι τίποτα άλλο, αλλά βγαίνουν μερικοί-μερικοί και λένε δεν υπάρχουν γυναίκες.
Ωωωπ! Για βάστα ρε μεγάλε.
Εσύ σαν αντρας τι κάνεις?
Να σου πω. Τίποτα.
Για να μην πιάσω και το φαινόμενο της υποκριτικής..
Αλλά βλέπεις δεν φοράνε όλοι παντελόνια. Και @@ με φούστα, ε δεν είναι και ότι καλύτερο :)

Σου προτείνω εσύ να μην κάνεις τίποτα, ούτε σε στιγμή αδυναμίας.
Αν θέλει θα γίνει κίνηση.
Αν δεν γίνει, δεν θέλει.
Και δεν υπάρχει ''δεν μπορώ''. Υπάρχει ''δεν θέλω''.
Αλλά it's up to you.
Φιλιά

May 01, 2007 5:39 AM  
Blogger Oneiroghteuths said...

Μωρέ καλά σας κάνουμε και σας συμπεριφερόμαστε έτσι! Και γκρινιάζετε όλες ότι έχετε και τον «μαλακομαγνήτη».
Και όσο για το αν υπάρχουν άντρες, να ξέρετε ότι εσείς μας έχετε «ευνουχίσει»... Αλλά ό,τι σας συμφέρει... Τη μία είναι γελοίος και μαλάκας και αγροίκος (κυνηγός), την άλλη είναι αδιάφορος και αδερφή και @@ με φούστα (πού είναι οι άντρες οέο;).
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ!

May 02, 2007 2:12 AM  
Blogger veloz said...

eida ton titlo kai to myalo mou pige se grammata makrina pou ta perimeneis, kai pou ta xairesai perissotero apo ena tilefwno.. (i ksenitia tha ftaiei!!)
Alla to grammatosimo allou pigaine... kai lew egw twra: an goustarei kai den pairnei apla kai mono gia na se psisei, tote psinetai kai aytos, opote plaka exei oli i diadikasia, kai kollane kai oi dyo sto telos!
an oxi, apo 'dw pan kai alloi....

May 02, 2007 2:50 AM  
Blogger Erisadesu said...

όλοι περνάμε από αυτό το Γραμματοσημο mode. Πολλές φορές ωστόσο νομίζουμε ότι ήμαστε σε αυτό το mode αλλά απλά μας έχουν γραμμένες.
όσο για τον κύριο oneiroghtefths πάρτε το απόφαση πρώτα εσείς για το αν θέλετε σχέσεις η μαμίσια και μετά έλα να μας την πεις.

Dannosiel τον παίρνεις. απλά.

May 02, 2007 10:50 AM  
Blogger GhostHunter said...

Τα ίδια κάνετε, τα ίδια κάνουμε...
That's life...
Έτσι ήταν και έτσι είναι.
Και άντρες υπάρχουν και γυναίκες υπάρχουν και όλα υπάρχουν.
Απλώς όσο πάμε ζητάμε και περισσότερα...
Να χαιρόμαστε που δεν είμαστε σε κανένα Λίβανο να μετράμε βόμβες.

May 02, 2007 1:26 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ολοι περναμε το σταδιο και απο τις δυο πλευρες.Απλα επειδη συνηθως εσεις εχετε το πανω χερι σε αυτο τον τομεα εμεις το παρακανουμε για να το ευχαριστιομαστε :P

May 03, 2007 1:24 PM  
Blogger drunksoul said...

Τι γίνεται με την πάρτη σου;Δεν γράφεις τίποτα;Είναι η ώρα περασμένη και εγώ ψιλοσκατά πρέπει κάτι να διαβάσω,κάτι να σκεφτώ,ήταν και η βραδιά γάμησέ τα...Για το τελευταίο τσιγάρο δηλαδή...

May 03, 2007 6:27 PM  
Blogger vampiria said...

@Fusmoker:
Κι εγώ αυτό λέω να κάνω ρε μωρό! Μαλακία δεν είναι η υποκρισία; Είτε υποκρίνεται ο ένας είτε ο άλλος! Αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να είναι πιο απλά! Είναι πολλοί αυτοί που δεν κάνουν τίποτα! Αλλά είναι και πολλές που τους κόβουν τα φτερά!

@Ονειρογητευτής:
Γιατί με πληγώνεις γητευτή μου; :-(
Δεν εννοώ ούτε ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες ή αδερφές, ούτε ότι οι γυναίκες είναι πάντα τα θύματα! Αντίθετα, συμφωνώ ότι στις περισσότερες περιπτώσεις σας "ευνουχίζουν"! Ο άντρας (ο σωστός ο πρόστυχος) δεν πρέπει να είναι ούτε γελοίος, ούτε μαλάκας, ούτε αδερφή! Δε βγαίνει σε κάτι... ντεμί το συνολάκι;

@veloz:
Πολύ φοβάμαι γλυκιά μου ότι έχουμε τη δεύτερη περίπτωση εδώ! Σνιφ, σνιφ...

@erisabetsu:
Οπότε με έχει γραμμένη! Χαχα! Πάντως και τα μαμήσια μια χαρά είναι! Απλώς να το ξέρεις από την αρχή! Κάτι σαν συμφωνία, ή μάλλον καλύτερα ξήγα! Να ξέρουν και οι δύο που βρίσκονται! Να μην έχει παραπάνω "ελπίδες" ή απαιτήσεις κανείς ή να μην του δημιουργηθούν στην πορεία!

@ghost-hunter:
Σωστός! Γι'αυτό πρέπει να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα και να μη μένεις με την απορία...

@fingo:
Ώστε έτσι ε; Θα σας δείξω εγώ! Χαχαχα

@drunksoul:
Εχω πήξει ρε μωρό! Σαν τη τρελή δουλεύω! Τα νεύρα μου! Είναι όλα προσχεδιασμένα όμως! Το επόμενο έρχεται! Σήμερα ή αύριο θα το ανεβάσω

Καλημέρες και πολλά φιλιά babies

May 04, 2007 12:02 AM  
Blogger zero said...

Παρα πολυ καλο ποστ.

ζερο.

May 06, 2007 8:01 AM  

Post a Comment

<< Home