Monday, December 31, 2007

Απολογισμός;

Επιτέλους, τέλος! Το 2007 την... έκανε με ελαφρά πηδηματάκια! Ουφ... Ομολογώ ότι ήταν από τις χειρότερες χρονιές που έχω περάσει! Πλήρης αποσταθεροποίηση και ανατροπή πολλών από αυτά που θεωρούσα δεδομένα! Ακόμα και μέχρι την τελυταία στιγμή (στις 22:30 παραμονής! Αν είναι δυνατόν!), μάθαινα άσχημα νέα!
Νομίζω δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο χρόνο ποτέ! Ο τελευταίος χρόνος διέφερε στα σημεία! Δε μπορώ να πω ότι ήταν και ο πιο απαίσιος της ζωής μου (ίσως αρκετά απαισίος), ωστόσο με άλλαξε σε πολλά. Δε μπορώ να πω αν η αλλαγή αυτή είναι θετική ή αρνητική, απλώς απροσδιόριστη. Ομολογώ ότι αυτός ο χρόνος μου "πήρε" αγαπημένα πρόσωπα και πολλή από την ξενοιασιά και την, ας πούμε, αθωότητά μου. Μου έδωσε όμως ένα πολύ βασικό πράγμα: δύναμη και προοπτική.

Ξύπνησα χθες με μια φοβερή αισιοδοξία, είδα τους δικούς μου, πήγα στη δουλειά μου (ναι, κάποιοι δούλευαν και χθες...). Όλα όμως είχαν ένα χαμογελαστό... φινίρισμα. Η όποια μελαγχολία των γιορτών που με είχε επηρεάσει εξαφανίστηκε με την έλευση του καινούργιου. Τα άφησα όλα πίσω και έπιασα το πόμολο μιας καινούργιας πόρτας που εμφανίστηκε μπροστά μου! Μπορεί να μην ξέρω τι με περιμένει φέτος, ούτε κατέφυγα στις "αποφάσεις" της νέας χρονιάς, όπως άλλοτε. Μάλιστα, φέτος είπα να μην πάρω καμία δραστική απόφαση! Όμως αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή τη χρονιά θα την απολαύσω όπως θα έρθει. Είναι δική μου και θα τη... "στρώσω" όσο μπορώ! (Κι αυτό σαν απόφαση δεν ακούγεται; Χαχα! Όλα εντάξει!)
Εύχομαι σε όλους μας ο νέος χρόνος να ξυπνήσει και να ικανοποιήσει επιθυμίες που κοιμούνται μέσα μας! Να είναι ένας χρόνος γεμάτος υγεία, χαμόγελα, ευτυχισμένες στιγμές και τρελές επιτυχίες, όπου και όπως τις θέλουμε! Να είμαστε καλά, να περνάμε τέλεια και να... δείχνουμε ακόμα καλύτερα!


Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους και όλες!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


Labels: